Je bezoek

page

Contact

Netwerk Aalst
Houtkaai 15
9300 Aalst
Cinema Netwerk Aalst
Vakschoolstraat 41
9300 Aalst

info@netwerkaalst.be
0032 53 70 97 73
BE 0421.393.536

Facebook Instagram Nieuwsbrief

Openingsuren

Netwerk Aalst verbouwt, daardoor zijn er momenteel geen tentoonstellingen te bezoeken in Netwerk Aalst. Wat er wel te beleven valt, vind je terug in onze agenda.

Cinema Netwerk Aalst verhuist tijdelijk naar VTI Dé Vakschool (ingang: Vakschoolstraat 41). De filmkassa en het café gaan er een uur voor aanvang van de film open.

Bereikbaarheid

Netwerk Aalst is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station bevindt zich op 10 min wandelen. Je fiets kan je kwijt voor de deur. Je auto kan je betalend parkeren aan de Houtkaai, Josse Ringoirkaai en Pierre Corneliskaai.

Cinema Netwerk Aalst in het VTI (ingang: Vakschoolstraat 41) ligt op 20 min wandelen of 7 min fietsen van Netwerk Aalst. Het is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer; bushalte VTI Aalst is vlakbij en het station ligt op 15 min wandelen. Je fiets kan je meenemen door de schoolpoort en stallen op de speelplaats. Je kan je auto kwijt op de gratis parking van het VTI in de Asserendries (ter hoogte van huisnummer 33).

Toegankelijkheid

De tijdelijke filmzaal in het VTI is rolstoeltoegankelijk.

Wens je een film in een andere taal te zien? Gelieve ons voldoende op voorhand te contacteren en we bekijken de mogelijkheden. 

Ondertussen werken we met de verbouwingen aan een betere toegankelijkheid. 

tickets

Film

  • €7,5: standaardtarief
  • €1,5: kansentarief
  • €60: filmkaart 10. De filmkaart staat niet op naam, dus kom gerust in groep.

In Netwerk Aalst kan je punten sparen voor de UITpas.