Maatregelen voor een veilig bezoek

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en ons team zijn belangrijk voor Netwerk Aalst. Een bezoek aan Netwerk Aalst kan voorlopig enkel op afspraak. We hebben ook aangepaste openingsuren. Op deze pagina vind je altijd de laatste info over de maatregelen die Netwerk Aalst neemt om je een veilig bezoek garanderen.

1. Bezoek op afspraak

De tentoonstellingen kan je bezoeken van donderdag tot zondag van 13:00u tot 18:00u. We vragen je vooraf je ticket te reserveren. Zo garanderen we minstens 15 m2 per bezoeker per tijdslot.

De bookshop en het café zijn open, hier betaal je cashloos.

2. Individuele bezoekers of met je huisgenoten

Individuele bezoekers zijn welkom, samen met de personen waarmee ze onder één dak leven en hun bubbel. Groepsrondleidingen en events gaan voorlopig niet door.

3. Het bezoek van de tentoonstelling

Onze onthaalmedewerker informeert je bij aankomst over het verloop van je bezoek. Ook tijdens je bezoek kan je steeds bij onze medewerkers terecht met je vragen. We voorzien extra informatie over de tentoonstelling en de maatregelen in ons gebouw. Alle informatie kan je ook raadplegen via onze website of via je smartphone door een QR-code te scannen.

Je kan de tentoonstelling in alle rust bezoeken, maar we vragen je om je bezoek te beperken tot één uur. We doen ons uiterste best om je de tentoonstelling maximaal te laten beleven. Sommige kunstwerken nodigen uit tot een aanraking, dat laten we momenteel niet toe. Onze medewerkers zullen je vriendelijk verzoeken om niets aan te raken.

4. Veiligheid

We voorzien ontsmettende handgel op verschillende plaatsen in het gebouw en de ruimtes worden regelmatig schoongemaakt. De balie is voorzien van een scherm in plexiglas, dat is veilig voor jou als bezoeker maar ook voor onze medewerkers. Het dragen van een mondmasker is verplicht.