Steun

page

Op initiatief van Annemie Van de Casteele (apotheker en eresenator), Jan Van Gyseghem (regiodirecteur Aalst van Voka Oost-Vlaanderen) en Jos Vermeiren (directeur UNIZO Oost-Vlaanderen) wordt een Fonds Vrienden van Netwerk Aalst opgericht. De opstart van de nieuwe vriendenwerking gebeurt met de steun van de Koning Boudewijnstichting.

Het Fonds brengt ondernemers uit de Denderstreek samen: bedrijfleiders met een hart voor de kunsten én ondernemers die hun maatschappelijke rol willen opnemen. Een kring van sympathisanten die geloven in de kracht van cultuur als hefboom voor de regio.

Om Netwerk Aalst verder uit te bouwen en om het programma toegankelijk te maken voor een zo ruim mogelijk publiek, rekent de organisatie op de steun van zowel particuliere kunstliefhebbers als bedrijven.

Ben jij een fan van de werking of een ondernemer met een hart voor cultuur? Zet dan mee je schouders onder de ambities van Netwerk Aalst en haar veelzijdig programma! Je wordt deel van een genereuze groep vrienden die elkaar op gezette tijden in Netwerk Aalst ontmoeten bij een vernissage, event of een film.

WIL JIJ NETWERK AALST STEUNEN?

Een gift* storten kan via deze link of via overschrijving aan:

Koning Boudewijnstichting

BE10 0000 0000 0404

Met gestructureerde mededeling: +++ 623/3676/20009 +++

WORD ANKER, FAAR OF BAKEN

  1. Anker van Netwerk Aalst, giften van € 50* tot € 1000*.
  2. Faar van Netwerk Aalst, giften van € 1000* tot € 2500*. Als Faar van Netwerk Aalst ontmoet je elkaar minstens twee keer per jaar op een preview in het bijzijn van onze kunstenaars en curators.
  3. Baken van Netwerk Aalst, giften van € 2500* of meer. Als Baken van Netwerk Aalst:
    • ontmoet je elkaar minstens twee keer per jaar op een preview in het bijzijn van onze kunstenaars en curators
    • visibiliteit in onze arthouse-cinema, netwerkevents of een samenwerking met een van onze kunstenaars: we stellen graag een pakket op maat voor je samen.

*Giften vanaf € 40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Je ontvangt voor deze gift een fiscaal attest, maar geen voordelen zoals bij de wet vastgelegd.

Ondernemers die interesse hebben in het Fonds Vrienden van Netwerk Aalst kunnen contact opnemen via vrienden@netwerkaalst.be.